CUP-IN-A-BOX

Pakjes versturen en ophalen bij CUP-IN-A-BOX

Koerierdienst

KOERIERDIENST

Versturen, retourneren of ontvangen van pakketjes kan eenvoudig en snel bij CUP-IN-A-BOX in Schoten. We werken samen met Homerr, DPD en Mondial Relay waardoor we een ruime pakketservice kunnen aanbieden. Dagelijks hebben we afhaling en verzending en is er een probleem kan u ons altijd mailen en proberen we dit samen met u op te lossen. U wenst een pakket te verzenden of te retourneren? Zorg er altijd voor dat uw artikel netjes ingepakt is en voorzien van een verzend-of retourlabel. Voor een vlotte afhaling van uw pakket hebben we graag een identiteitsbewijs en de naam van de koerierdienst die uw pakket bij ons heeft afgeleverd.

DROOGKUIS

spacer

Heeft u speciale kledij die gewassen moet worden zoals een galajurk, een kostuum of een sjaal? Of misschien is het tijd voor het reinigen van uw gordijnen en dekens? Bij CUP-IN-A-BOX in Schoten werken we samen met Snell-Press uit Sint-Job-in-‘t-Goor. U kan uw kledij alle dagen binnenbrengen en deze wordt dan opgehaald en terug geleverd op dinsdag en vrijdag. Voor de meest actuele prijslijst kan u steeds een mailtje sturen naar cupinabox@gmail.com

Versturen en ophalen pakketten

Assortiment aan gepaste verpakkingen

Droogkuis van textiel

Droogkuis
CUP-IN-A-BOX

HEEFT U EEN PAKKETJE DAT U WILT VERSTUREN VIA EEN KOERIERDIENST? VERSTUUR HET VIA CUP-IN-A-BOX IN SCHOTEN. OOK VOOR UW DROOGKUIS GAAT U NAAR ONS!